Elvelangs Namsen

Bedriftene Elvelangs Namsen har et variert tilbud med gårdsbutikker, lokalmat og overnatting

Besøk bedriftene Elvelangs Namsen, de har et variert tilbud og gir gode opplevelser, se deres nettsted eller på facebook der de også legger ut åpningsinformasjon i sommersesongen.  Ellers i året legger de ut åpningstider på sine egne nettsider/facebooksider. I tillegg kan de åpne spesielt for litt større grupper som ønsker å komme på besøk. Kontakt styreleder Jenny Domås, tlf. 907 97 677.

Bedriftene ligger langs Namsen i Grong og Overhalla kommuner. Det er skiltet med Elvelangs Namsen fra E6, og alle bedriftene har egne skilt i sin avkjøring fra fylkesveien. Du finner kart over hvor de er plasser i Elvelangs Namsen sin brosjyre og på deres nettside.

Besøk bedriftenes nettsted/facebookside for mer informasjon: