Langnes Camping

Bor du på Langnes Camping er du midt i lakse-eldoradoet. Campingen ligger ved Sanddøla og bare to kilometer fra Namsen, Norges beste lakseelv. Her kan du sitte ved elvekanten og se laksen hoppe oppover elven. Campingen ligger kun en kilometer fra E6, i rolige omgivelser og fin natur. Rett nedenfor campingen ligger en fin sandstrand med stor aktivitet om sommeren, bading, strandvolleyball og selvsagt fiskemuligheter deler av sesongen. Her er det både landgrunt å dypt, så det passer for alle i familien. Og kanskje ser du en Laks eller to om du tar med deg snorkelutstyret og dykker litt.

Du finner også en lekeplass, hvor barna kan møtes og utfordre sine fantasier og grenser. I nærheten av campingen finner du også flotte turstier og sykkelstier. Her kan du sykle langs elven eller inn til sentrum. Eller kanskje det frister med en skogstur eller fjelltur? Mulighetene er mange.

Campingen har 50 plasser med uttak for strøm og avløp for spillvann. Plass for vask av bil og vogn. Muligheter for langtidsoppstilling av vogner. Bobilplassene er på 100-m², noen med fin utsikt over elva. Vi har 50 plasser med uttak for strøm og avløp for spillvann. Eget område for telt med strøm og drikkevann.

Det er tre forskjellige type hytter:

Type 1: Hytter med et soverom med køyesenger for fire. Bad med dusj/WC. Kjøkken med kopper og kar. Kjøkkenbord og stuekrok. Egen bod og terrasse.

Type 2: Hytter med to soverom hvorav det ene er med dobbeltseng, det andre med køyeseng for to. Sovesofa i oppholdsrommet. Innlagt vann, minikjøkken, kopper/kar og dyner/puter. Sanitærbygget ligger bare 30 meter unna.

Type 3: Et-roms hytter med to senger, innlagt vann, minikjøkken, kopper/kar og dyner/puter. Sanitærbygget ligger bare 30 meter unna.

Det ene servicebygget inneholder resepsjon og kiosk, der det er et lite utvalg dagligvarer og ferske brødvarer. Sanitæravdeling med WC, dusj og vaskeplasser. Eget familierom og en egen avdeling for barn i sanitærbygget. For sportsfiskere har vi et eget rom med frysemuligheter for laksen og plass for slakting og behandling. Tømmerom for kjemikalietoaletter. Det andre servicebygget er nytt med vaskerom utstyrt med helautomatisk industri vaskemaskin og tørketrommel, samt et moderne kjøkken med spiseplasser både inne og ute.

Langnes camping tilbyr rask og moderne internet til alle sine gjester. Internett-tjenesten er trådløs, og det er god dekning på hele området. Tjenesten er gratis for alle gjester.

Langnes-Camping

For bestilling kan de nås på tlf 476 88 333 eller send en e-post til [email protected]

Web: www.langnescamping.no