Harran Camping

Harran Camping passer godt til store og små familier, enkeltpersoner som er i forbifarten eller laksefiskere som vil prøve lykken i vår stolte lakseelv. Her kan man også kjøpe fiskekort for både laks og ørret, hvis man føler seg heldig og vil prøve fiskelykken i Namsen.

På Harran Camping er det forskjellige overnattingsmuligheter. Campingen har både tømmerhytter og vanlige hytter både med og uten dusj, hytter med og uten soverom. Det er hytter til store og små familier, hytter som man bare skal sove i og hytter som man skal bo i et par dager. Her har vi noe for enhver smak.

I 2007 fikk de 3 vinterisolerte hytter, og utvidet overnattingstilbudet med leie i vinterhalvåret.
I 2010 kjøpte de 6 nye hytter. Som følger av dette kjøpet, solgte de 8 av våre minste hytter, slik at det ble en oppgradering av standarden av campingen.

I forbindelse med oppgradering av Harran Sentrum med Miljøgate har også Harran Camping tatt et solid løft av standarden. Hytter er byttet ut, Det er bygd nytt fellesanlegg med dusj og oppholdsrom og utearealene er oppgradert med belegningsstein, bedre nedkjøring fra E6, etc.

Harran Camping kan by på mange aktiviteter både for voksne og barn, som for eksempel minigolf, trampoline, lekeplass med leke-hus, klatreslott med sklie og volleyballbane for å nevne noe.
Harran Camping ligger i gåavstand til hele Harran sentrum, hvor du finner det du trenger når du skal overnatte et par netter eller en dag. Her har du dagligvarebutikk, kro som serverer god mat, og 500 meter unna kommer du til en fotballbane, med både gress og grus samt en ballbinge med kunstgress.

harrancamping

Telefon: 74 33 29 90
E-post:[email protected]

Web: harran-camping.no