På sykkel i Grong

Her finner du 12 flotte sykkelturer rundt om i Grong kommune.

Grong har masse flotte sykkelruter. I tillegg til rundløyper, er mange av sykkelrutene tur/retur, og dermed kan man snu etter eget behov. Det finnes en løype for alle da noen turer er korte, mens andre er lengre. Sykkelrutene er spredd rundt om i kommunen, så det er mange alternativer å velge i.

Brosjyren som er i lommeformat inneholder kart, veibeskrivelse til turutgangspunkt, severdigheter underveis og avstikkere. I tillegg er det tips til fiskemuligheter langs noen av løypene, de 8 sykkelvettreglene, samt noen retningslinjer som en bør forholde seg til når en er ute i skog og mark. Brosjyren kan fås på turistkontoret til Grong Fritid, samt på servicekontoret på kommunehuset.


Last ned brosjyren her.

Turmål Ca. turlengde
1. Valskrå rundt 4 km rundtur
2. Skottleiken rundt 18 km rundtur
3. Homorunden 9 km rundtur
4. Formofossen rundt 16 km rundtur
5. Lurudalen 8,5 km en veg til Snåsagrensen
25 km en veg til Agle i Snåsa
6. Nesådalen 25 km en veg
7. Elstad – Møkkelvatnet 15 km en veg
8. Sagmoen – Solum 5,5 km en veg
9. Rossetnes – Fiskumfoss – Sagmo 6,5 km en veg
10. Seter-Namsen 8 km rundtur
11. Kulturstien i Harran 4 km rundtur
12. Spennmyra rundt 7 km rundtur