Laksefiske i Namsen eller Sanddøla i Grong

La Namsen – «Elvenes Dronning» gi deg en opplevelse for livet!

Både Namsen og Sanddøla  har gjennom alle tider vært ettertraktet av fiskere fra hele Europa. I dag er Namsen ansett for å være en av landets beste lakseelver. Her fiskes det hvert år mer enn 15-20 tonn med laks. Det er ikke uvanlig at det hales i land en laks på over 20 kg.

Vannføring, strøm og terreng i og ved elvene  tillater fiske ved vading, samt fra land og båt (harlingfiske). Her finnes både høler, strie stryk og rolige partier. Hvilket åpner for store variasjoner og spennende fiskeopplevelser.

Fluefiske

På enkelte vald har du muligheten til å kjøpe enkle fiskekort når du ankommer Grong, mens andre tilbyr hele pakker som må bookes på forhånd.

Allerede rundt juletider kommer de første forespørsler om fiske kommende sommer -så det lønner seg å være tidlig ute!

Mer info finner du på http://www.namsenvassdraget.no

IMG_0900